Het begin…

We beginnen weer aan een nieuw avontuur…de pupjes van Rose en Pelle!!

Dit blog is niet openbaar, maar wel speciaal voor de aanstaande puppy-baasjes en ook voor familie en vrienden die graag het wel en wee van onze nesten willen volgen. Als ze pups er straks zijn zullen we ook weer een fotoalbum gaan aanmaken.

Ons vorige nestje is inmiddels alweer een jaar geleden! Het liep helaas niet helemaal vlekkeloos en dit is misschien een klein beetje de reden waarom ik zo lang gewacht heb om weer een nestje te krijgen in huize Ansjoros. Maar het bloed kruipt………dus we gaan er weer voor! Voor wie een beetje een idee wil krijgen van ons vorige nest en hoe wij onze pupjes houden, hierbij de link van het blog van het vorige nest: https://macypups.wordpress.com/ (laatste berichten staan bovenaan).

Inmiddels is Rose er wel klaar mee…ze zucht, steunt, kreunt en (als het kon) klaagt! Maar ik ben weer trots op m’n meisje 🙂 Ze doet het prima en als je zo rond bent als zij mag je best wel zuchten, steunen en kreunen nietwaar? Liefkozend noemen we haar een potvis want jeetje wat een buik weer! Het lekkerste ligt ze op haar rug, benen wijdt, buik in de lucht. Momenteel kunnen we tig keer per dag naar buiten want ze moet vaak plassen. En eten…..gut wat heeft ze weer een honger! Ze neemt het er ook wel een beetje van, ze weet vast dat mijn zwangere meisjes altijd als prinsesjes worden behandeld dus ze neemt het er gewoon van 🙂

De kist staat klaar, de spullen zijn gewassen dus eigenlijk is het grote wachten nu begonnen! Ze is komende vrijdag uitgerekend. Vrijdag de 13e……met Halloween in aantocht: daar moeten toch weer leuke stamboomnamen uitkomen 😀 Dus de komende week ga ik ook alles afronden op de hondenschool en overig werk. Dan kruip ik lekker in m’n coconnetje en ben ik er volledig klaar voor. Hulptroepen voor de bevalling en mentale steun zijn ook ingeschakeld, dus laat maar komen!

Voor de mensen die op de wachtlijst staan en via de Whatsapp contact willen houden (ik kan niet beloven dat ik iedere dag snel reageer) kan je mijn nummer toevoegen: 06-51924892

Voor nu heb ik dan ook niet veel meer te melden dan: het wachten is begonnen!

Yvonne

 

9 reacties

 1. Beste Yvonne,
  Super leuk en spannend we zijn echt super. we kunnen niet wachten tot het zo ver is. En we horen of we de gelukkige zullen zijn voor een pup, de kids vragen er steeds na is Rose nou al bevallen?
  Leuk die foto van Rose te zien. Kan me voorstellen dat ze het zwaar heeft met al die pups in haar buik.
  Maar wat fijn dat zulke lieve baasjes heeft en ze in zeer goede handen is en goed vertroeteld wordt.
  Heel veel succes en sterkte deze aankomende week

  groetjes Esther en Familie

 2. Beste Yvonne,

  Wat leuk om straks de puppy’s op deze manier te kunnen volgen. Nu begint het af te tellen en wordt het spannend. We duimen dat alles goed gaat en wij tot de gelukkige behoren die een puppy in ons huis mogen verwelkomen heel veel succes de komende week.

 3. Pingback: solars.biz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *